torsdag 12. november 2009

Ny header og layout !!!

Ja, dette er ikke lett. Jeg er ikke så veldig god på slike datating. Min mann er veldig flink, men lærer jo ikke noe selv hvis han skal gjøre alt. Så denne bloggen er min og jeg gjør det meste selv, men noen spørsmål får han selvfølgelig.

Har lenge hatt lyst til å få en mer personlig overskrift på bloggen, men det er ting jeg bruker tid på siden jeg ikke har all kunnskapen som trengs. Men nå har jeg klart det:) Sender takk til bloggen minmill som hadde en veldig grei beskrivelse. Nå er det bare å lære litt mer om størrelse på bildene, vi får ta en ting av gangen.

9 kommentarer:

  1. då har du lyckat odentligen, för om det är nåt som gjor dig unik och är mest du, är dina underbara byxor(bukserne dina), som man blir förälskat direkt, och jag vet vad jag säger, för det hände till mig. bloggen ser oxå renare och lättare att läsa, helt rätt!!!! annars är det samma söta jenter och gutten, som hjälper att göra detta snyggare, och detta är det bara tur, så du få tacka gud för så gulliga ungar. klem!

    SvarSlett
  2. Kjempefin overskrift! Har også en mann som viser og nå er jeg vel ganske selvstyrt innen photoshop. Må bare lære meg å lage foto-collager og det kan du, ser det ut til.

    SvarSlett
  3. ingen fara med mönster, du får göra det när du kan, ja, sikke var mina jenter oxå, sucks!

    SvarSlett
  4. Så stilig det ble her! Og buksene øverst er jo bare rålekre:)

    Hvis du vil bestille en babystrikkelue er det bare å si ifra, jeg tar 120 kr for den:-)

    SvarSlett
  5. Men gu va sött det blev. Lyckat!

    SvarSlett
  6. Sukk, ja. Må nok lære meg dette jeg også. Litt kjedelig å ha bare en slik vanlig standard skrift som overskrift. Headeren din ble veldig fin!

    SvarSlett
  7. Hei,
    har en liten fargeutfordring til deg på bloggen min, ta en titt og se om du vil være med:)

    SvarSlett