tirsdag 22. september 2009

Kirsebærbukse



Her er en ny bukse i str 3 år. Lovet Lene å sy en slik bukse til datteren hennes. Den er nesten lik den jeg har sydd før, bare den her fikk kirsebær på brystet istedenfor pære. Mønster fra geniale Gynther som er helt klart min favoritt.
Ellers så har jeg fått tilbud om fast stilling på nyfødt - intensiv, noe jeg setter veldig pris på, er ikke lett å få fast jobb på Sykehuset i disse nedskjæringstider.
Kjøpte meg ny te i går, så gleder meg til koselige høstkvelder fremover med symaskinen og tekoppen.
Gleder meg også til vårrull kveld i morgen med koselige kolleger.

8 kommentarer:

  1. Stort stort grattis till att få fast jobb!!
    Underbara byxor, älskar också Gynters mönster!!

    SvarSlett
  2. Digger buksa og tapeten!
    Og grattis med fast jobb, så deilig:)

    SvarSlett
  3. Gratulerer med ny jobb, da er du tydligvis flink i jobben du gjør:-) Kan nok tenke meg at du passer for en sånn type omsorgsjobb. Jeg var ferdig tidlig på jobb i går, så bad MB gi deg bøkene dine, håper du fikk de. Idag har Sunniva vært syk, så har ikke fått takket for låne i dag heller. Fant mange fine mønster i en eldste boken som jeg tegnet av. Ellers var det noe likt i den nyeste og min Gynther bok, så den brukte jeg ikke. Takk for lånet, snilt av deg:-)

    SvarSlett
  4. kjempe søt bukse,og grattis med fast stilling!!!!høres ut som en spennende jobb!!!!!

    SvarSlett
  5. Åh, gratulerer så mye för jobbet!!!!, du förtjänner det!!! se du? allt går bättre och bättre, som det skall. byxorna är så kula som vanligt, dvs superkula, och körsbär detajl var den bästa. vad var det för te? min favvo är grön te, men vilken som helst älskar jag. klem!

    SvarSlett