torsdag 2. april 2009

Benediktes lilla hjerter





Hei!
Nå er buksedressen til Benedikte ferdig og jeg kunne virkelig ønske at Jone var jente når jeg prøvde den på, så fin var den. Vel vel jeg får håpe Hedda og Benedikte får glede av den, men blir nok litt misunnelig når jeg ser den. Jeg får klekke ut en ide til en guttemodel:-)

5 kommentarer:

  1. så fantastisk søte buksebresser du lager!!!!!!!!!!!!!har ikke sett søtere!!!!eg har planer om å lage meg slike til jentene mine også,men har ikke turd prøve meg enda!!!!Men fikk virkelig lyst nå ja!!!!

    SvarSlett
  2. Så koselig at du synes det, er helt fersk blogger så veldig gøy å få en kommentar på det jeg syr. Buksedressene er helt herlig synes jeg, kjøpte en til meg selv i fjor og ble helt hekta. De er super behagelig å gå i og med mange variasjons muligheter. Bare gå ut i fra en vanlig buksegrunnform og prøv deg litt frem.

    SvarSlett
  3. jeg skal virkelig hive meg på !!!er det en tynn donry du har brukt her???neste blad fra alt om håndarbeidet skulle komme med mønster på noe liknende slike buksedresser til både voksne og barn!jeg liker å følge litt mønster,så det ikke blir helt skakk-kjørt...........ikke alle er like flinke egendesignere!!!Men det er jo lov å prøve-og det vil jeg også !

    SvarSlett