lørdag 9. april 2011

Mine første lopper !!

Årets første loppemarked !!
Veldig fornøyd med fangsten.
Den lille bollen og muggen er fra House Doctor, tenk å finne slikt på loppis.
Og så deilig med vår !


11 kommentarer:

  1. Utrolig fine ting! Jeg vil også dra på det loppiset du var på ;-) Bollen og muggen var suuuupersøte!


    Mollie

    SvarSlett
  2. Så fine ting du har funne! Eg angra SÅ på at eg ikkje kjøpte globus på loppemarkedet på Nå som eg var på for to veker sidan, men sånn er det. Heldig du då! Er alltid så masse kjekt ein kan ta med seg heim, men av og til gjer ein ikkje dei heilt rette vala.
    Likar godt å stikka innom deg! God helg då!

    marian

    SvarSlett
  3. Åhh...så nydelige stoffer og hærlig globus! Heldige du! Jeg skal stikke en tur i morgen...lurer på om det ligger igjen noe til meg...

    Fin hælg te dæ! :)

    SvarSlett
  4. så flotte ting du har fått! og du var jammen heldig med de stoffene! jeg var også på loppemarked i dag! kikk innom å se hva jeg fant:)
    trollemors-hverdag.blogspot.com/2011/04/lopper-endelig-noen-skatter.html

    SvarSlett
  5. Åh, så fin fangst!!
    Helige deg.

    Ha en fortsatt fin helg:)

    SvarSlett
  6. Ojojoj, for noen lopper!! Ja, tenk å finne House Doctor på et loppis!! I fjor fant jeg en fin liten skål fra Lisbeth Dahl som jeg nesten hadde kjøpt ved en tidligere anledning, da er det mye kjekkere med loppis-pris ;)

    Jeg har også vært på loppis, men innlegget kommer ikke før i morgen. Har et annet innlegg som jeg nettopp la ut som kanskje kan inspirere deg ;)
    Klem fra Stine

    SvarSlett
  7. Så utrolig heldig du har vært!! Skikkelige godbiter du har fått tak i :-)) Her i byen ble det arrangert ikke mindre enn 3 loppiser i dag, men jeg måtte på jobb så klart - ja ja, bedre lykke neste gang! Ha en finfin lørdagskveld.

    SvarSlett
  8. Oj oj, vad mycket fina saker du hittat! En hel hög med härliga tyger ser jag. :-)

    SvarSlett
  9. Hei Cilipus
    Fiiiine lopper! Det så så vakkert ut bildet med globusen på toppen og de avstemte fargene på loppene. Lekkert det dynetrekket med lilla på toppen!
    Fin helg til deg!
    Klem fra kaspara

    SvarSlett
  10. Hei - kjempefin og frodig blogg - legger meg til som følger, ser at her er det masse inspirasjon å hente:)) Synøve i Tingstuo

    SvarSlett