fredag 22. oktober 2010

Lykkelig som liten

Jeg har vunnet mitt første blogglotteri hos Pias verden. Jeg var den heldige vinner av denne hudkremen fra Lykkelig som liten. Det er et firma som ble startet av 2 leger fra Trondheim. Deres filosofi
er å tilby barn og mødre produkter laget av naturlige og økologiske råvarer. Alle produkter er frie for parabener. Og produktene blir laget av nonnene ved Mariaklosteret på Tautra. De har lang erfaring
med fremstilling av kremer og såper.

Vi omgir oss stadig med flere og flere kunstige produkter. Og det er større forekomst av atopisk eksem og også flere som rammes av ulike krefttyper.
Jeg ønsker det beste for mine barn, så jeg har vært opptatt av naturlige produkter lenge. Og dette sparer også miljøet vårt. 
Jeg har inntrykk av at mange tror hvis de kjøper produkter på apoteket er det er trygt. Men ta og les hva kremen inneholder neste gang og still spørsmål ved det.
Nå har mor og barn prøvd denne kremen en ukes tid og er veldig førnøyde. Den trekker lett inn i huden og fuktigheten varer hele dagen.
Huden føles myk og dufter i tillegg deilig lavendel.
Jeg har brukt naturlige produkter lenge selv og har stor tro på det.
Det jeg tror huden trenger er fuktighet fra naturlige produkter, søvn og frisk luft. 
Så her er det ingen tro på de fineste mirakel-
kremer med de merkeligste stoffer som skal fjerne rynker.
Mitt fredagstips - titt innom http://www.lykkeligsomliten.no/(har egen blogg også)
Kom gjerne med innspill om hva dere synes.
Bildet under er et lite knips fra det ene barnerommet.
God helg !!




5 kommentarer:

  1. hei!
    så nydelig bilde fra barnerommet. er det en skuvseng du har? den ser veldig lik ut som en vi har, men vi har ikke sånn stilig mønster.. er det tapet? det var kjempefint.

    du, de buksene du har på headeren din er SÅ fine. jeg driver og lærer meg å sy nå, og fikk veeeldig lyst til å prøve meg på sånne. har du mønster/beskrivelse ute på nett kanskje?

    liker bloggen din!

    SvarSlett
  2. Lyclig dig, jag har aldrig vunnit och snart ska sluta tävla, no way!

    SvarSlett
  3. Den kremen må prøves ut!!!

    Nydelige bilder fra barnerommet!!!!

    SvarSlett