søndag 16. mai 2010

Inspirasjon fra 70- tallet

Jeg får alltid mye inspirasjon fra håndarbeidsbøker fra 70- tallet.
Her har jeg samlet noen inspirasjonsbilder.
Disse bøkene er sjeldne å finne i biblioteket, men finnes som regel i magasinet(som de kaller
det på biblioteket jeg bruker)
Ønsker alle en fin 17. mai (med oppholdsvær).
Klemmer fra meg.

12 kommentarer:

  1. Jeg elsker søttitallet!Kanskje fordi jeg ble født på søttitallet, og mange av mine barnebilder ser jo akkurat sånn ut.Den vesken i midten er helt fantastisk.Ha en fin søndag og en kjempefin feiring i morgen:)

    SvarSlett
  2. Kult, jeg fant og en bok med heklerier fra 70 tallet, og har heklet en del der fra. Det er så flotte farger. Fin bukse forresten, sikkert fin og behagelig om sommeren.

    SvarSlett
  3. Gøy å se hva andre inspireres av. Fine bilder!

    SvarSlett
  4. Kjempegøy! Bildene din er så fine. Jeg må innrømme at jeg har lånt noen slike bøker fra skolen på ubestemt tid....;) Det er jo uansett altfor avansert for barnetrinnet, da er det viktigere med en insprert lærer.En god 17 mai til deg også!

    SvarSlett
  5. Ja det var verkligen 70-tal. Det är så härligt att det modet kommit tillbaka. Själv är jag ännu ganska novis när det gäller att själv skapa något enligt detta mode men jag tycker om att glädja mina ögon med ett "godis".

    SvarSlett
  6. Herlige bilder:) Og buksa under er jo bare FANTASTISK!! Helt vidunderlig fin, perfekte farger, og fasong og...ja, sånn vil jeg også ha! Fin 17.mai til deg!

    SvarSlett
  7. Flotte bilder fra en svunnen tid:)

    Så fine bukser du hadde sydd til deg selv også. Jeg har enda ikke sydd noe til meg selv,- bortsett fra ei lue da, men tells nesten ikke.. men jeg SKAL gjøre det... en vakker dag:)

    SvarSlett
  8. Riktigt retro 70-tal! Det är roligt att modet har kommit igen!

    SvarSlett
  9. Ja, ein kan finne mange fine skattar i magasinet. Fine bilete.

    SvarSlett