tirsdag 27. april 2010

Sommertopp

En liten sommertopp fra meg på en nydelig vårdag !!
Har ikke så mye tid til mer.....
Takker og bukker for alle hyggelige kommentarer jeg har fått den siste tiden.
Klemmer fra meg.



14 kommentarer:

  1. Hvor er det altså bare nogle skønne ting du laver :)

    SvarSlett
  2. Åhh den är ju jättesöt!!! Det brunvit-blommiga tyget har jag oxå men ytterst lite kvar av...måste nästan ta och införskaffa lite mer tror jag...det är himla fint!!! Speciellt tillsammans med de rosa detaljerna:)

    SvarSlett
  3. sikken nogle skønne pige kjoler/toppe du laver, meget personlige
    hilsen Stine

    SvarSlett
  4. Hei ;). Her ser jeg jo en annen med samme hobby som meg selv. Søm og retromønster ;). Jeg stuller litt med lappesøm og har begynt med søm av barnetøy. Selv har jeg tenåringer som helst går i Moods of Norway og Bik Bok og slik, så jeg syr baretøyet for salg. - Bare for å kose meg med pjukkelsøm i små plagg. Prosessen er essensen. Jeg har en liten niese på 9 mnd jeg kan prakke bluser og kjoler på ;). At du får til å sy med fire egne barn og jobb - det må jeg derimot si er imponerende ;).

    Brunt og rosa - en utrolig fin fargekombinsjon! Jeg holder på å avslutte et lappeteppe og noen lappevesker i de fargetonene. Legger deg til i blogglista mi jeg - for her var det så mye fint å se.

    Hei og hopp ;).

    SvarSlett
  5. Så nydelig:)
    Og stilig stoff i bakgrunnen:)

    SvarSlett
  6. For en nydelig topp!! Har samme stoffer hjemme og fikk umiddelbart lyst til å kombinere de i en sommerveske til meg selv, håper det er i orden??? Helt herlig kombinasjon:)

    SvarSlett
  7. så utrolig fin! jeg kjøpte faktisk akkurat det stoffet i brunt i dag! satt å lurte på hva jeg skulle sy av det. tror det blir en kjole. en lett en. for klarer ikke sy så fint som du gjør.
    men inspirert til å lære meg blir jeg av å lese bloggen din!

    SvarSlett
  8. Så synd at Barcelonaturen gikk i vasken!
    Utrolig fine kjoler begge to, og søt bleiebukse=)

    SvarSlett
  9. kjempe søt!og så kjedelig med turen som ikke ble noe av!håper husbonden er bedre og at dere får dere en tur igjen senere!
    du fikk iallefall med deg endel moro og sydd fine ting!

    SvarSlett
  10. Åhh, vilken fin topp, älskar färgerna och mönstret. Kan man köpa det bruna tyget på nätet? Jag blev jätteinspirerad av att titta i din blogg, ska genast lägga in dig i min blogglista:)

    SvarSlett
  11. I loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddd it! :D

    Please, take a look here:
    http://josefinayelamanecer.blogspot.com/2010/08/some-inspirations-from-amazing-blogs.html

    SvarSlett