søndag 18. oktober 2009

Trulsebukse





Truls har lenge spurt om jeg ikke skal sy noe til han. De blir ganske sjalu på hverandre her hjemme, hvis jeg syr noe til bare en av dem.
Og han trenger noen nye bukser, så da var valget enkelt. Stoffet er fra en gammel bukse jeg hadde når jeg gikk gravid, veldig mykt og slitesterkt. Applikasjonene er rester fra gamle putevar. Mønster er selvfølgelig min favoritt Gynther.
Ellers har jeg hatt en super helg i Kristiansand, på landstreff for ammhjelpen. Men fikk desverre ikke tid til å se etter noen bruktbutikker eller stoffer.

8 kommentarer:

  1. Stilige bukser til en kjekk liten kar:)

    SvarSlett
  2. Så søt gutt i utrolig herlige bukser med masse fine detaljer!

    SvarSlett
  3. Hei igjen,
    har visst helt glemt å svare deg på overlock spørsmålet ditt. Jeg har en Bernina 800DL. Er veldig fornøyd med den, men da dette er den første overlocken jeg har sydd på har jeg jo ikke noe å sammenligne med! 700DL er en litt enklere og rimeligere variant, den hadde holdt helt fint. Veeeldig sjelden jeg burker de ekstra sømmene til 800DL..

    Uansett er en overlock vel verd pengene. Du syr fortere og penere og sømmene blir mye mer holdbare. Løp og kjøp!!

    SvarSlett
  4. Superfna! Älskar det där Gyntermönstret!!

    SvarSlett
  5. ja, de är så gulliga och guten med, gynter är bäst, jag har inte boken, aldrig har fått tag redo på den, finns inte här på biblan eller den är alltid lånat, så det skulle vara jättesnäll om du skickar sjokortans mönster. jag har hemma meedom och meedom, ska du ha nånting där ifrån????, eller vill du jag syr nåt till lille jane. vad hände med dina överlock funderingar, jag kan säga samma som siri, det är värd pengarna, det gå jättebra efter du har en och bernina är min allra favorit märke på maskiner. ha de!!! Stor klem till alla

    SvarSlett
  6. Herlig gutt i knalltøff bukse =D

    SvarSlett