søndag 19. april 2009

Tulip lilac


En liten bestilling ferdig, de buksedressene er så søte å sy i små størrelser.
Nå blir det"soffan" på meg.

3 kommentarer:

  1. Hei igjen!!!
    du er en skikkelig reser på maskinen må jeg si!!!alt du år produsert ...........med jobb og unger og alt........det står det repekt av!!!!
    Artig med litt fretex shopping!!!omslagsjakka fra gynther holder jeg også på med!klarte ikke velge mellom lilla eller rød,så derfor blir den vendbar......spennende!!!likte du den fasongen,virket litt kort når jeg ser på min....håper den blir bra!!!Buksedresser er enda en favoritt å holde på med!er så mange muligheter der,og ungene elsker å gå med dem!!!veldig glad jeg fant dressene dine og fikk sparket meg til å prøve meg litt,det mønsteret fra alt om handarbeidet var ikke så fint syns jeg.......ha ei fortreffelig fin helg!

    SvarSlett
  2. Hei igjen! takk for koselig tilbakemelding.Bloggen din er så fin å se på og du lager utrolig mye fint. Merker tida blir litt mindre om dagen i nesten 100% jobb men starter i 50% etterhvert så da blir det bedre tid. Minstemann hos oss er akkurat 1 år, så Gynther jakken i str 1 år passet veldig bra til han. Har akkurat sydd en jakke til jenta mi på 5 år, som også var en fin model fra Gynther 5- 12 år. Det er så spennende med buksedressene man har så mange muligheter, har tenkt på å prøve med knytebånd rundt livet også..God helg til dere også.

    SvarSlett